fredag 6 november 2015

En liten bit till


Den senaste tiden har det saktat ned lite med byggandet, de kan ju inte ta ledigt hela tiden från jobbet och dagarna är ju så korta så kvällsjobb känns inte som ett bra alternativ. Elverket har dessutom precis lagt av så nu får vi fixa ett nytt.. Vi har börjat ställa in oss på att vi kanske inte hinner få på taket innan snön, frågan är hur mycket man behöver och hur man då bör skydda det vi gjort. 

Visar en liten bild från lägenheten vi bor i nu. Det fina, gamla skafferiet som jag nog kommer sakna lite i huset. Vi har ett fint hörnskåp som stod i huset förut som nog kommer bli skafferi men riktigt lika stort är det inte, det här kan man ju gå in i! Jag har inte gjort nästan någonting för att fräscha upp skafferiet, eftersom vi ju inte skulle lägga så mycket pengar och krut här. Jag har bara rivit bort något klibbigt papper/plast som var på hyllorna och skurat ordentligt. Skulle gärna måla därinne åtminstone, vi får väl se om jag gör det någon gång bara för det skulle bli så fint.Nu syns huset från byvägen!! Så häftigt att se tycker jag. Jag har undrat hur det kommer se ut och liksom fantiserat om att man kanske kommer se huset och lamporna som är tända i fönstren när man kommer hem en mörk vinterkväll. Vi visste inte ens ifall mer än taket skulle synas så det var ju en glad överraskning att det kikar fram såhär fint!


Och så en bild från samma plats som förra inlägget så det syns att en del har hänt. 


Och en från motsatt sida. Här ser man att vi faktiskt har grannar! Det ser ut att vara lite ödsligt på de flesta bilderna här på bloggen tror jag men faktum är att världens mysigaste by ligger nedanför. Vi kommer se till det gula huset på bilden och (efter lite trädgallring) mina föräldrars hus och möjligtvis fler om och när det avverkas i framtiden. Jag tycker det känns skönt avsides men ändå vet man att det är nära till många grannar. Så ser man ju faktiskt ända bort till Hammarstrand också och den berömda Hammarstrandsskylten syns som ett litet vitt streck på berget längst bort..Den här lilla vännen har fått åka upp till bygget i vagnen några gånger, verkar trivas rätt bra där han med faktiskt.

1 kommentar:

  1. Men oj så spännande med ert husprojekt! Kommer bli roligt att följa dig :)
    Mvh//Hanna

    SvaraRadera