onsdag 6 maj 2015

Uppdatering!

Det börjar äntligen lossna lite med rivandet och byggandet! De få gånger vi haft tid och lust att åka till huset tidigare under våren har vi mest hållit på och flyttat ut tegelstenar från huset, packat dem på lastpallar och fraktat iväg. Ett tråkigt och drygt arbete. En våning är tömd men nedervåningen är full med stenar den med, men nu får de ligga där och vänta ett tag medan vi gör lite roligare grejer.

Häromdagen revs utbyggnaden/farstukvisten (eller Näsan som den också kallats) äntligen! Den har satt stopp för mycket känns det som, bland annat har den varit i vägen för att kunna köra med någon traktor nära husets framsida, det är nämligen en mur (svårt att förklara) runt huset på framsidan och den tillsammans med "näsan" och att huset ligger i en backe bidrar till att försvåra i vårt rivande. 


Här drar pappa upp en del av utbyggnaden med traktorn. 


Och såhär ser huset ut nu! "Bara" taket kvar (okej, lite städning ska nog också till) innan vi ÄNTLIGEN kan timra ned och ta hem huset! 

1 kommentar:

  1. Häftigt! Har inte hunnit kika på andra bloggar riktigt! Just nu skriker den yngsta också. Ett fint hus på gång och stockarna ser ju riktigt bra ut, på håll sådär! Svarade på din kommentar, men kan ju ge e-posten här också: sosterbro(at)netikka.fi

    SvaraRadera